top of page
Met Lisette2.jpeg

Gastles met dr. Lisette Jansen

31-01-2024

De Netwerken Integrale Kindzorg (NIK) is een samenwerkingsverband van professionals die de overdracht van ziekenhuis naar huis waarborgen voor alle gezinnen met een ernstig ziek kind, waaronder prematuur geboren kinderen.

Om aandacht te vragen voor de groep prematuur geboren kinderen, organiseert het
Netwerk Integrale Kindzorg het online webinar Langetermijngevolgen prematuriteit. Netwerkcoördinator Leandra Beeloo is voorzitter, Dr. en (kinder)psycholoog Lisette Jansen vertelt over de uitkomsten van haar promotieonderzoek en ik deel mijn ervaringsverhaal.

Tijdens het webinar krijg je antwoorden op vragen als: Wat betekent vroeggeboorte in de praktijk en hoe kan ik als professional daar op inhaken?

In het webinar ook aandacht voor Medische Kindzorg Samenwerking (MKS).
MKS helpt om de sluitende samenwerking te realiseren. Goede zorg voor kinderen betekent integrale zorg, waarbij niet alleen aandacht is voor het “medische” domein, maar ook de domeinen “ontwikkeling”, “sociaal” en “veiligheid” aan bod komen.

 

Voor wie?

Zorgprofessionals werkzaam in de medische kindzorg. We kijken er naar uit om dit webinar te verzorgen waarin wetenschap en ervaringsverhalen elkaar aanvullen en bijdragen aan meer inzicht. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

bottom of page