top of page

Podcast

Iedere week spreek ik professionals over hun vakgebied en kennis van langetermijngevolgen. In deze podcast ga ik op zoek naar antwoorden. Kan mijn eigen extreme vroeggeboorte invloed hebben op het dagelijks leven?

In de afgelopen jaren heb ik veel contacten opgebouwd met vooraanstaande professionals. Mede doordat andere te vroeg geborenen hun verhalen hebben durven delen is de noodzaak gezien om onderzoek te doen naar gevolgen hiervan. De ‘vage’ klachten die wij ervaren, kunnen inmiddels wetenschappelijk onderbouwd worden door mensen die het lef hebben om onderzoek te doen naar een onderwerp dat zo breed is en waar tot nu toe weinig over bekend is. Ik heb diep respect voor hen, want het is geen gemakkelijke opgave. Toch merk ik dat veel te vroeg geborenen tevergeefs zoeken naar antwoorden.

Deze podcast vormt de brug tussen professionals met kennis en de mensen die te maken hebben met (vragen over) vroeggeboorte en mogelijke gevolgen daarvan.
Vanaf 1 september komt de eerste aflevering online. Wil je niets missen? Abonneer dan nu op mijn podcast, dat kan HIER.Wat wil jij weten over gevolgen van vroeggeboorte?
Mijn podcast geeft jou de kans om vragen te stellen aan deskundigen.
De eerste gasten stel ik hieronder aan je voor.

Jij bent van toegevoegde waarde
voor mijn podcast.
Dit de kans om direct vragen te stellen aan professionals met informatie over (langetermijngevolgen van) vroeggeboorte. Vraag wat je weten wil.
Abonneer op mijn podcast
en mis geen aflevering.
Iedere vrijdag heb ik een interssant gesprek met vooruitstrevende prominenten in zijn of haar vakgebied. Deze informatie is waardevol en wil je niet missen
bottom of page