top of page

Podcast

Wat zou jij willen weten over gevolgen van vroeggeboorte? Heb je ook gezocht op internet, maar zonder vruchtbaar resultaat? Mijn podcast Vrijdag Vragen over Vroeggeboorte biedt uitkomst.

Veel vooruitstrevende onderzoekers hebben kennis over dit onderwerp. Iedere vrijdag spreek een van deze mensen. Onder andere met een onderzoeker die kennis heeft van de hersenen prematuur geborenen, iemand anders heeft ontdekt dat de hersenen zich daadwerkelijk anders ontwikkelen. Ook met haar ga ik praten. Daarnaast spreek ik iemand die zelf ook te vroeg geboren is en een eigen stichting heeft opgericht en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid.

Ieder deelt zijn unieke kennis en zodoende creëren we met z'n allen bekendheid over dit belangrijke onderwerp.Wat wil jij weten over gevolgen van vroeggeboorte?
Mijn podcast geeft jou de kans om vragen te stellen aan deskundigen.

De eerste gasten stel ik hieronder aan je voor.

Jij bent van toegevoegde waarde
voor mijn podcast.
Dit de kans om direct vragen te stellen aan professionals met informatie over (langetermijngevolgen van) vroeggeboorte. Vraag wat je weten wil.
Abonneer op mijn podcast
en mis geen aflevering.
Iedere vrijdag heb ik een interssant gesprek met vooruitstrevende prominenten in zijn of haar vakgebied. Deze informatie is waardevol en wil je niet missen
Benieuwd naar verhalen van andere prematuur geborenen?
bottom of page